Jeg har f.eks. købt den her iPlunge.

Køb billige gadgets fra Kina

Først og fremmest vil jeg beklage, at der ikke har været så meget aktivitet her på bloggen den seneste tid, men jeg har ingen idéer haft til blogindlæg.

Hvis du interesserer dig for små og sjove gadgets, så kender jeg en side som du sikkert vil synes om. Siden hedder DealExtreme og det er en webshop fyldt med gadgets hvor du både kan få ting som bærbare computere og små lommelygter.

Jeg har handlet på siden et par gange, og tingene jeg har fået derfra er i god kvalitet osv, og nogle af tingene kan man endda også købe i Danmark – bare meget dyrere. Der er fri fragt på siden, så den skal du ikke betale for – selvom det bliver sendt fra Hong Kong eller England. Men ang. fragten, så må du have lidt tålmodighed. Du kan være heldig at få din ting indenfor én uge, men der kan også sagtens gå tre.

Du skal dog også være opmærksom på, at da de fleste af tingene bliver sendt udenfor Europa, kan der komme told på hvis du køber for over 80 kr. Jeg har ikke selv prøvet det, men jeg har hørt at de sommetider skriver en anden pris på pakken, så den slipper igennem tolden. Hvis den bliver snuppet skal du betale lidt ekstra, men chancen er vist ikke så stor.

Jeg har f.eks. købt den her iPlunge.

Hvis i skulle have lyst til at kigge lidt nærmere på siden, så klik her for at komme til DealExtreme!

6 meninger om “Køb billige gadgets fra Kina”

 1. @Emil:
  Det gør jeg også! Jeg faldt faktisk lige over dem her, som jeg godt kunne overveje at prøve.

  @Cathrine:
  Fedt nok, har også overvejet at skaffe mig ét derinde fra 😀

  1. @Jonas:
   Jeg kender ikke rigtig eBay, har vist kun købt én ting derinde fra. Men ja, eBay er også fedt nok. Jeg har bare ikke rigtig noget erfaring derinde fra 😛

 2. Jeg har selv købt en masse fra dealextreme og jeg er enig i at det er en rigtig fed side! Det fedeste ved siden er den gratis fragt hele vejen til danmark! Desværre skal man så bare vente længe før man modtager sin pakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>